Wil je weten wat ik voor 2021 in petto heb?

door | dec 22, 2020 | 0 Reacties

Vandaag geen adviezen over zaken of strategie.

Ook geen commentaar over de gezondheidssituatie of hoe we er economisch voorstaan en wat ik zeker niet ga doen is het weer voorspellen. Wees gerust.

Voordat ik er een paar dagen tussenuit ga, wil ik graag de balans van het jaar 2020 opmaken en u informeren over de ondernemers die ik heb begeleid, mijn nieuwe website, mijn gratis e-book over de fasen van de bedrijfsgroei en vooral: wat ik in petto heb voor 2021…

Tussen de twee lockdowns in, had ik de gelegenheid om 8 ondernemers te begeleiden:

– Mijn dank gaat uit naar de 3 bedrijfsleiders met wie ik mijn ervaring heb kunnen delen en die ik in 2021 verder zal blijven begeleiden. Graag had ik hun namen aan u onthuld, omdat ik echt tevreden ben met de resultaten die we samen hebben behaald. Dank voor het in mij gestelde vertrouwen!

Maar dat ga ik lekker niet doen!

Werken achter de schermen en in alle discretie: dit kenmerkt het werk van een goede coach!

– Voor een van hen heb ik een “wie doet wat” gedaan.

“Wie doet wat” is een door mij geliefkoosde oefening die een bedrijf toelaat om met een gerust hart te groeien. Dankzij deze tool is het inderdaad mogelijk om een structuur en een organisatie op te zetten en snel de gebieden te identificeren die voor verbetering vatbaar zijn. Covid strooide evenwel roet in het eten en was de oorzaak dat deze opdracht nog niet is afgewerkt. Meer daarover in een nieuwsbrief in 2021.

– Als “Onthuller van groei” is het dan ook heel normaal dat ik met onverbloemd genoegen heb ingestemd met het schrijven en lanceren van een businessplan. Bedankt Eurofleet-Consult en hun tool « Car Cost Advisor », een onmisbare toepassing voor wagenparkbeheerders en autoverkopers.

– Onlangs hebt u mijn sjablonen voor functionerings- en evaluatiegesprekken mogen ontdekken; binnenkort zijn ze online beschikbaar.

– Voorbereiding van een project voor IT-omschakeling; management van weerstand tegen verandering; Helaas staat deze opdrachten op dit moment ook op stand-by.

– Reorganisatie van een productieafdeling, rekrutering van een manager, ondersteuning van zijn integratie en advies bij de nieuwe structuur die hij aan het opzetten is.

– Dank aan Toyota België voor het feit dat ze mij begin dit jaar de opvolging en coördinatie van een promotieactie voor het Autosalon hebben toevertrouwd;

EN zoals u weet, houd ik ervan om kennis te delen en anderen te laten groeien. Het was dan ook met genoegen om eerst face-to-face en vervolgens via videoconferentie opleiding in autofiscaliteit te geven en autoverkopers te trainen in het gebruik van de Car Cost Advisor tool.

En wat met het golfen en uw tuin denken nu diegenen die me wat beter kennen?

Welnu: dat doe ik in het weekend en tijdens mijn vrije tijd.

Omdat 2020 een heel bijzonder jaar was, heb ik zelf de tijd genomen om een training te volgen over de digitalisering van een adviesbureau en coaching.

Zo verhoogde ik mijn aanwezigheid op sociale netwerken, schreef ik een paar pagina’s over de groei van bedrijven, vergrootte ik het aantal adviesartikelen op mijn blog en moderniseerden we samen met e-shop en Jean-Yves Vannuscorps, de website.

En tenslotte wil ik u ook bedanken!

DANK U, want ook al kennen we elkaar misschien niet helemaal, het vertrouwen dat U in mij stelt door regelmatig, zij het 1 dag, 1 week, 1 maand of meer de artikels op mijn blog te raadplegen, is voor mij heel waardevol.

 

Het is dan ook met plezier dat ik voor 2021 een tipje van de sluier oplicht!

 

……………….….. Tromgeroffel …………………

 

De oprichting van de Up2 Better Academy.

Een virtuele academie speciaal bestemd voor Kmo’s en kleine bedrijven, vol met praktische tools en adviezen.

Hebt u in dit verband ideeën, wensen of vragen, aarzel niet om deze per e-mail kenbaar te maken.

Ik kijk er dan ook naar uit om u in 2021 terug te zien en wens u prettige feestdagen. 

Zorg goed voor uzelf en de anderen en tot binnenkort!

Anne Guns

QUIZZZ…

Download de quiz en ontdek de verschillende groeifasen van een KMO !

Geen paniek, elk zichzelf respecterend bedrijf en KMO ervaart verschillende groeifasen.
In welke fase bevindt jouw bedrijf zich ?