Jean Pierre Mageren – Een aangename ontmoeting!

door | mrt 2, 2020 | 0 Reacties

 

Jean Pierre Mageren

Een aangename ontmoeting!

 

Als gevolg van mijn campagne op de sociale media, heb ik Jean-Pierre Mageren ontmoet.

Jean-Pierre heeft een vochtinbrengende crème ontwikkeld die gewrichtsreuma en artrose verlicht.  https://www.sara-body.eu/blog/vos-avis-sur-la-cr%C3%A8me/

 Als gevolg van verschillende arbeids- en verkeersongevallen met fysiek lijden tot gevolg heeft Jean Pierre zijn wetenschappelijke kennis gebruikt om deze crème op basis van 9 planten te ontwikkelen. Nadat hij hem eerst op zichzelf testte, vraagt hij vlug een octrooi aan, creëert een website, ontvangt tal van prijzen en toelagen, maar de verkoop komt niet van de grond. Wie koopt komt terug, vertelt het aan zijn buren… maar dat volstaat niet.

Tijdens een ontmoeting praten we gedurende 2 uren over wat we zouden kunnen doen en vooral hoe.

Jean-Pierre heeft een droom: Hij wil zijn product verkopen in de supermarkten en is zelfs bereid om daarvoor zijn patent te verkopen.  

Wat zou u hem adviseren?

 In afwachting van uw advies, vertrouw ik je nog een geheimpje toe.  Jean-Pierre biedt me een tube aan en ik kan aan de drang niet weerstaan om ze te testen.

 Ik koop er meteen nog drie en geef ze aan mensen met gewrichtspijn bij vochtig en regenachtig weer en houd er één voor mijn eigen kwaaltjes en pijntjes.

Een romige niet geparfumeerde crème die gemakkelijk indringt! En de dispenserfles zorgt ervoor dat er niets wordt verspild! Bravo Jean-Pierre, jouw product is geweldig!

 

PS: Vermeld in uw bestelling de code UP2BETTER. Bedankt.

Ik wacht op uw advies en als u de droom van Jean-Pierre zou kunnen realiseren, contacteer mij dan zeker!

Om mij te contacteren,  Klik op deze link.